Privacyverklaring: Villa Breeze Curaçao

Ria Luitjes

8 mei 2018.

Onbezorgd online
Je bezoekt mijn website www.villaBreezecuracao.com voor informatie. Bij nadere interesse meld je je aan voor de nieuwsbrief of je stelt een vraag of misschien doe je een aanvraag voor een offerte voor het huren van onze villa. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Bewust informeren en beveiligen
Villa Breeze Curacao is geen onderneming, er is geen kvk inschrijving wij verhuren ons huis privé maar toch voel ik mij in het kader van de GDPR of AVG verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze moet beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld
Vanzelfsprekend, zeg je dan! Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief gebruik ik je gegevens alleen voor dat doel. Als je een vraag stelt wordt deze geregistreerd in een CMS systeem (Lodify). Ik gebruik je emailadres of je telefoonnummer om je vraag te beantwoorden of contact met je op te nemen. Persoonlijke informatie verlaat deze mailbox binnen het CMS systeem niet.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?
Doordat je de website bezoekt, een mail stuurt, een reservering maakt, een betaling doet, worden je de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Je voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam van familieleden
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je IBAN
  • Je reisschema

Waarom worden die opgevraagd?
Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening goed te kunnen uitvoeren. Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over het ontvangst in de villa, gewenste aanvullende diensten en andere relevante zaken. Maar ook om de borg te retourneren of een recensie te vragen. Alle informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je gegevens worden tevens verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over de reservering en aanbiedingen en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?
Je gegevens worden niet verkocht aan een 3e partij. Je informatie wordt niet getoond of doorgezonden aan anderen, tenzij het te maken heeft met de reservering of het verblijf ter plaatse. Zoals aan de beheerders ter plaatse.

Worden je gegevens met derden gedeeld?
Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  • Belastingdienst Curaçao, in kader van opgave bezetting voor toeristenbelasting of IB indien extra bewijslast gevraagd wordt
  • Belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
  • Website hosting partij en CMS-software leverancier voor de opslag van gegevens uit reserveringen en contactmomenten
  • Nieuwsbriefsoftware, voor de digitale nieuwsbrief (alleen mailadres)
  • Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
  • Persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor de beheerder op Curaçao

Nieuwsbrief
Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Wat gebeurt er als je een website bezoekt?
Op de website van Villa Breeze Curaçao worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze informatie kan worden gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Cookies
Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt.

Google Analytics
Villa Breeze Curaçao maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van op de website van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hieraan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Villa Breeze Curaçao te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken, Wij hebben hier geen invloed op. Villa Breeze Curaçao heeft Google geen toestemming gegeven om via Villa Breeze Curaçao verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Je gegevens zijn goed beveiligd
Laptop en andere smart devices zijn met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Betalingen via de website verlopen via gecertificeerde bedrijven, met o.a. de mogelijkheid betalen via creditcard, Pay-pal of een eigen bankoverschrijving naar keuze.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?
Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande gasten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten bezoek. De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen reservering tot stand komt. M.u.v de wettelijke bewaarplicht van 7 jaar voor het voeren van een administratie, inclusief facturen met adresgegevens, t.b.v. inkomsten en toeristenbelasting landsontvanger Curaçao.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?
Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen 2 weken Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen
Villa Breeze Curaçao neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via mail@villabreezecuracao.com

www.Villabreezecuracao.com www.villabreezecuracao.nl en www.curacaovillahuur.com zijn een websites van Ria Luitjes.

Telefoon: 06 83030848, e-mailadres: mail@villabreezeCuracao.com

Laatste wijziging op 8 mei 2018.

Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden